Yepp Maxi

De Yepp Maxi fietsstoel is net zoals de andere Yepp-fietszitjes zowel slim als comfortabel, veilig en functioneel. Kenmerkend voor de Yepp Maxi is dat deze fietsstoel ontworpen is voor dagelijkse ritjes, ook over langere afstanden. Daarom koos Thule voor een schokabsorberend zitje met een goede pasvorm en een kindveilige fietsriem. Ook is er een bevestigingspunt voor fietsverlichting voorzien en werd er reeds een reflector ingebouwd. De Yepp Maxi fietsstoel is ook verkrijgbaar in een Nexxt-uitvoering. Hieronder bespreken we de verschillende uitvoeringen alsook de accessoires die je hoogstwaarschijnlijk nodig hebt.

Ontdek de Thule Extended Warranty

De Yepp Maxi fietsstoel valt onder het Thule Extended Warranty-programma. Voor de Yepp Maxi fietsstoel bedraagt deze garantietermijn vijf jaar. De garantie dekt alle defecten in materiaal of vakmanschap, waarbij Thule de defecten kosteloos zal repareren of vervangen. Gedurende de eerste twee jaar na aankoop is zelfs alle schade aan de Yepp Maxi fietsstoel gedekt, ook wanneer de schade het gevolg is van normale slijtage, verkleuring enzovoort. Bij overbelasting, misbruik, het niet volgen van instructies of overbelasting geldt de garantie van Thule uiteraard niet.

De uitgebreide garantie van Thule is van toepassing op elke Yepp Maxi fietsstoel, ook wanneer deze bij een andere verkoper werd gekocht. De voorwaarde is wel dat je de originele koper bent (geen tweedehandsverkoop). De garantietermijn begint bovendien te lopen op het moment van de aankoop (en niet op het moment van de levering). Hoe dan ook is dat toch een groot pluspunt ten opzichte van andere kinderzitjes en daarom raden wij de Yepp Maxi fietsstoel zeker aan.