Thule kinderzitjes

De Thule-kinderzitjes voldoen aan de hoogste eisen op het vlak van veiligheid en werden ontworpen voor sportieve ritjes, ongeacht of je nu langs de kruidige gagelstruiken fietst of liever de Brusselse binnenstad veilig maakt. Je hebt de keuze tussen verschillende Thule-kinderzitjes en hieronder hebben we dan ook onze drie persoonlijke favorieten weergegeven. Daarnaast vind je hier ook twee onmisbare accessoires voor het kinderzitje Fiets Thule Yepp Mini.

Over de Thule-kinderzitjes

Het Zweedse Thule werd in 1942 opgericht in Hillerstorp en begon aanvankelijk met de productie van vismateriaal. Thule staat dan ook bekend om zijn producten voor een actieve levensstijl en verkoopt onder andere fietsendragers, daktenten, sportieve kinderwagens en natuurlijk ook de bekende Thule-kinderzitjes. Net zoals bij de ontwikkeling van de andere producten gaat de aandacht van Thule naar slimme producten die het leven vereenvoudigen en die zich laten kenmerken door veiligheid, gebruiksgemak en natuurlijk ook het stijlvol karakter. De Thule-kinderzitjes verleggen veelvuldig de normen en worden dan ook uitgebreid getest in het Thule Test Center in Hillerstorp. Hier worden de Thule-kinderzitjes onder de meest extreme omstandigheden getest. In theorie kan je ze dan ook gebruiken tijdens je tocht van de Sahara naar Ojmjakon, maar dat zal zo’n kind waarschijnlijk minder amusant vinden.

De Thule-kinderzitjes kaderen in het milieuvriendelijk beleid dat Thule voert. Ze staan garant voor een klimaatvriendelijk productieproces, producten die jaar na jaar blijven meegaan enzovoort. In de units in Hillerstorp maken ze dan ook gebruik van hernieuwbare energie voor zowel de elektriciteit als de verwarming. De Thule-kinderzitjes zijn dan ook de ideale partners voor wie houdt van sportieve fietstochtjes in de natuur.