Bobike kinderzitjes

De Bobike-kinderzitjes zijn misschien wel de bekendste kinderzitjes van Nederland, maar ook in België en elders in Europa winnen de Bobike-kinderzitjes aan belang. Dat heeft natuurlijk alles te maken met de betaalbare prijzen terwijl ze kwalitatief gewoon heel goed scoren. Zo overstijgen ze duidelijk de wettelijke eisen en normen die ten aanzien van kinderzitjes worden opgelegd en worden ze terecht tot de beste kinderzitjes van het moment gerekend. Bobike produceert verschillende modellen en dit voor verschillende leeftijdsklassen. Je vindt er zowel voorzitjes als achterzitjes en hebt de keuze uit verschillende kleuren. Hieronder hebben we onze favoriete Bobike-kinderzitjes weergegeven. Het gaat hier telkens om een Bobike-kinderzitje voor achter de fiets.

Over de Bobike-kinderzitjes

Bobike is een Nederlandse ontwikkelaar van kinderzitjes. Sinds 1978 produceert het bedrijf het Bobike-zitje dat zich laat kenmerken door een fris, stijlvol ontwerp dat perfect aansluit bij de nieuwste fietstrends en tegelijkertijd comfort en veiligheid garandeert. De Bobike-kinderzitjes haalden dan ook al verschillende prijzen binnen, waaronder de IF Design Award.

Alle Bobike-kinderzitjes worden uitvoerig getest, waarbij alleen Bobike-kinderzitjes die slagen voor de veiligheidstests en prestatie-analyses op de markt worden gebracht. Bobike beschikt over een moderne faciliteit voor kwaliteitscontroles en hanteert daarbij normwaarden die dubbel zo strikt zijn als de geldende wettelijke waarden.

Ten slotte blinken de Bobike-kinderzitjes uit op het vlak van duurzaamheid. Het grootste deel van het afvalmateriaal wordt gerecycled en gebruikt voor bijvoorbeeld de productie van spatborden. Ook het interne verpakkingsmateriaal wordt volledig gerecycled. Comfortabel, veilig en goed voor het milieu: zo zouden wij de Bobike-kinderzitjes omschrijven.